CASAMENTS

Com ho faig

M’agraden imatges naturals, imatges espontànies, de moments únics i irrepetibles. Vull imatges que parlin per sí soles, on quedi reflectida la felicitat del moment.

Per aconseguir-les, és important que ens coneguem i això ho podem aconseguir veient-nos abans i familiaritzant-nos entre nosaltres. No és indispensable fer una pre-boda, tot i que és un moment ideal per aconseguir-ho, però si més no, sí que us demanaré un parell d’hores per poder estar amb vosaltres, fer un cafè i xerrar de com sou, del que us agrada i del que no, moltes vegades és el més important.

D’aquesta manera quan ens trobem el dia més esperat de les vostres vides, tot rodarà per sí sol, jo seré una més i vosaltres no em veureu com a una estranya. En aquell moment seré, simplement l’Anna.

Pre-boda i/o Bride’s o Groom’s Look

Com us he dit no és indispensable però sí que és veritat que ens facilita la feina pel dia del casament. El fet de passar una estona amb vosaltres fent fotos de tots dos, o bé provant-vos el vestit, anant a preparar els detalls… permet una confiança entre tots que propicia el que a mi m’interessa, poder captar imatges en total confiança, fet que farà que tot sigui molt natural.

Com treballo el dia del casament

Sóc molt discreta i el dia del vostre casament podreu comprovar-ho.

Dies abans ens organitzarem per tal de tenir-ho tot controlat  i així no hàgiu de preocupar-vos per res.

Farem les fotos a casa de cada un de vosaltres, i després anirem on tingui lloc el casament on tot seguirà el seu curs, i jo seré a tot arreu per tal de captar-ho al moment: casament, fotos de parella, àpat i festa. Vosaltres en sou els protagonistes però els amics i la família són part important, així doncs la meva càmera també els captarà a ells en les diferents situacions que us pugueu imaginar: somriures, llàgrimes, petits, grans…

No tinc una hora determinada per marxar de la festa un cop ha començat però podeu comptar amb mi durant, aproximadament una hora.

Quants casament faig al dia?

Per tot el que us he explicat, per dedicar-me a vosaltres al 100%, només faig un casament al dia.

Igualment, em reservo totalment l’estona que quedem per trobar-nos, fer la pre-boda i/o el groom’s look si així ho desitgeu.

Quan i com tindrem les fotos?

M’agrada entregar el vostre encàrrec el més aviat possible. És per això que em poso a treballar amb ell només arribar a casa, bàsicament per dos motius, un perquè sé que vosaltres desitjareu reviure tots els moments del vostre dia el més aviat possible i l’altre perquè és una manera de que jo, al tenir recents les imatges, pugui editar-les de la millor manera possible.

Us entregaré un pendrive amb moltíssimes fotos, unes 1000, a màxima qualitat, resolució i sense logotip.

Us dono la possibilitat d’escollir les imatges que inclourem a l’àlbum.

La data d’entrega de tot plegat, variarà una mica segons el que escolliu, si és només format digital o si també voleu un àlbum, però serà més o menys 1 mes i mig.

Altres detalls que us poden interessar

*Moltes vegades em pregunteu pel tema del vídeo, jo sóc fotògraf, però si us interessa que algú us faci un vídeo, en podem parlar, tinc amics que s’hi dediquen i us puc passar el seu contacte.

*També us preocupa el tema de com veig jo que els convidats facin fotos, doncs m’encanta la idea, els convidats, que són amics vostres poden tenir diferents perspectives a la meva i moltes vegades fan fotos molt xules, només hem de tenir en compte, que en determinats moments, han de ser curosos ja que poden interferir en la meva feina i una foto perduda d’un moment únic, és irrecuperable.

*Amb quanta antelació s’ha de contractar el servei? Doncs com més aviat millor. Molts casaments són en cap de setmana d’uns mesos molt determinats, recordeu,  només faig un casament al dia!

* I si ens decidim que siguis tu qui plasmi el nostre dia en imatges? Doncs….GENIAL, ENVIEU-ME UN MAIL O TRUQUEU-ME ARA MATEIX!!!